SERVER RANKER

Heisann alle Byggere! Dette som dere ser er en liste over alle rankene til ByggNorge. Alle server regler gjelder for disse rankene også, om du har lyst på en rank så kan du enten søke eller donere i nettbutikken!
 
[Admin]
Admin ranken er den høyeste ranken. Jobben til Admin er å være med på å ta viktige besluttninger og ta seg av alt som er server og discord realert. Om du skulle søket på Mod ranken så er det Admins som har det siste ordet i avgjørelsen.
 
[Mod]
Moderator eller Mod ranken er den nest høyeste ranken i staben. Jobben til en Moderator er å passe på serveren, ta seg av alt som er chat-relatert, fikse opp i grief, utestenge, osv. Dem har også muligheten til å oppheve straffer. Er det noen spørsmål du har så går du direkte til en Moderator å spør.
 
[Legend]
Dette er den høyeste kjøpe ranken på serveren.
Trykk på linken her for å se hva du får som Legend hos oss.
 
[Premium]
Dette er den nest høyeste kjøpe ranken på serveren.
Trykk på linken her for å se hva du får som Premium hos oss.
 
[Sponsor]
Dette er den laveste kjøpe ranken på serveren.
Trykk på linken her for å se hva du får som Sponsor hos oss.

BLI MED I DAG!

Hva venter du på? Vi venter på deg med åpne armer og åpne hjerter!

Ingen whitelist, ingen mods kreves for å bli med! Vi håper å se deg på serveren snart!

IP: MC.BYGGNORGE.NO

Om Oss

Dette er en helnorsk Bygge server startet av Rufsen i 2019. Fokuset her på serveren er å bygge de største prosjektet og oppfylle alle dine bygge drømmer. Vi i staben jobber frivillig på serveren og bruker timer på å sørge for at vi er det beste Norske Minecraft samfunnet i Norge!

© 2019 ByggNorge | Nettside laget av Henario