SERVER REGLER

UTEN BEVIS VIL VI IKKE BEHANDLE NOEN REGELBRUDD! VENNLIGST VÆR KLAR TIL Å SØRGE FOR Å NOEN FORM AV BEVIS, ENTEN I LOGGER, SKJERMBILDER ELLER BEGGE DELER.
Alt som skjer i chatten blir overvåket. Både offentlig chat og privat chat.
 
Ingen juks, hacking eller utnyttelse av bug.
➢ Juks: Juks er å få en belønning for en evne eller finne en enkel vei ut av en ubehagelig situasjon på uærlig måte. Det brukes vanligvis til å bryte regler for å oppnå urettferdig fordeler.
➢ Hacking omfatter modus eller verktøy på klientsiden som vil gi en spiller en fordel i forhold til den generelle spillerbasen. Disse mods / verktøyene inkluderer makroer, xray, pvp-mods (kill aura, spam-klikk, etc.), autoklikkere, og eventuelle mods / verktøy som vil ødelegge spillet.
➢ Bugs er utbredt i plugins og blir fort løst av administrasjonen. Noen av disse feilene som er inkludert i plugins, kan ikke løses av oss. Noen få tilfeller av feil som bør bemerkes, er som følger: enhver metode for duplisering av gjenstander, hvilken som helst bypass av et beskyttet område for personalet (dvs. barriereblokker har et hull, rapporter det, ikke utforsk.), Endringer i spillerstatistikk som omgå låste tillatelser (legge til helse, hastighet, flyging). Dette er bare noen få viktige forekomster av feil i minecraft, og det er mange flere. Hvis du møter på en feil, enten den kan løses eller ikke, må du rapportere den til staben umiddelbart. Ikke misbruk feilen, ikke skjul feilen. Ethvert individ som misbruker, gjemmer eller prøver å misbruke en feil, vil bli du utestengt i en bestemt varighet.
 
 
Ingen rasisme eller homofobi, utestengelser og mutes vil bli gitt.
➢ Dårlig behandling av eller vold mot mennesker på grunn av sin rase eller seksuelle legning.
➢ Dette inkluderer vilkår som anses som nedsettende, rasistiske, homofobe, sexistiske eller noen variant av nevnte vilkår. All bruk, inkludert tilfeldig bruk, tolereres ikke. Utestengelser og mutes vil bli gitt. Politianmeldelse er mulig.
➢ Dette gjelder enhver form for kommunikasjon. Hvis du prøver å omgå en chat-dempning, vil du få et like alvorlig forbud.
 
 
Hold banning til et minimum.
➢ Dette er en skjønnsmessig regel. Staben kan velge alvorlighetsgraden av disse mutene fra sak til sak.
➢ Reklamering av andre server-IP-er i håp om å skaffe spillere for den serveren, vi tolererer ikke denne oppførselen, det er greit å sende lenker til nettsteder koblet til forumet så vel som store minispill-servere gjennom PM, ikke i hoved-chat.
 
 
Ikke spam.
➢ Vær oppmerksom på at spam følger tunge skjønn fra staben, da ikke alle mulige tilfeller kan gjøres rede for.
➢ Spamming inkluderer, men er ikke begrenset til følgende:
➢ Overdreven bruk av repeterende tegn
➢ Overdreven bruk av store bokstaver
➢ ‘Høye’ eller ekstremt distraherende meldinger
➢ Misbruk eller unndragelse av bannefilteret
 
 
Ingen anti-afk maskiner.
➢ Ingen klientside auto mods (fisher, clicker, etc.)
➢ Dette er noen eksempler: AFK-basseng, Auto-hopp på gjerde, endringer på klienten som lar spilleren hoppe uavbrutt. Enhver klient som automatisk logger spilleren på serveren. Det er alle muligheter, det er mange flere.
➢ Vi tillater at folk står AFK på serveren, ettersom det ikke er en AFK timer. Men om du skal stå afk, så skal det ikke være i en farm eller lignende ettersom det kan skape lagg for andre på serveren. Råder at man står AFK i spawn, om man velger å være AFK.
 
 
Ingen land grief eller bygging innenfor 100 blokker av en by.
➢ Denne regelen er laget for å beskytte den naturlige grensen til en by, ikke beskyttelse av spiller bygg eller gjenstander. Alle spillere som prøver å misbruke dette, blir nektet hjelp.
➢ Denne regelen styres av høyere stab medlemmer, da det er mange tekniske forhold som vil bli vurdert. Rapporter eventuell grief til lavere stab medlemmer, slik at den kan dokumenteres og sjekkes ut.
➢ Vær oppmerksom på at det er by-eiernes ansvar å sørge for at regler til byen og tomter er riktig satt opp.
➢ Det er ikke tillatt å ødelegge andres blokker, plassere blokker på andres bygg, eller plassere blokker tilfeldig rundt på kartet. Landskapet skal se naturlig og ryddig ut til all tid.
 
 
Ingen TP-dreping av spillere.
➢ TP-dreping innebærer teleportering til en spiller eller teleportering av noen til deg ved bruk av hvilken som helst tpa-kommando (/tpa, / tpahere).
➢ Som med by grief, er denne krenkelsen vanskelig og krever chatt-logger og bevis. Vennligst referer til høyere stab medlemmer eller kontakt staben på forumet, ved å lage en tråd hunder kontakt staben kategorien for tp-drap og gi bevis.
 
 
Ingen svindel eller stjeling.
➢ Svindel er et begrep som brukes for å beskrive all uredelig virksomhet eller ordning som tar gull eller andre varer fra en intetanende person. Eksempel: Person A: Selger 10 diamanter, 20 gull hver. Person B: Jeg kjøper dem. Person A: * dropper dem til Person B * Person B: Person B betaler ikke person A og forlater.
➢ Svindel oppstår når det fremmes krav mellom spillere som handler varer, tjenester eller i gull av noe slag. Hvis en spiller hevder å gi en bestemt type og / eller mengde varer, tjenester eller gull og ikke gir full kompensasjon av det angitte beløpet, har spilleren som har feil brutt reglene om ingen svindel og er i fare for en utestengelse.
➢ Det er ikke tillatt å stjele fra andre. Dette fører til kick eller eventuell utestenging. Bruk vennesystemet på eget ansvar!
➢ Enhver form for etterligning kan sees på som svindel, avhengig av kontekst.
➢ Å invitere noen til å teleportere til et sted med hensikt å drepe eller få dem drept anses som svindel, dette inkluderer /warp, /hjem & / back.
 
 
Ingen ALT brukere eller VPN.
➢ Alternative kontoer er ikke tillatt, ettersom de gir spilleren urettferdige fordeler i mange aspekter av spillet, og kan brukes til å omgå straffer.
➢ Å dele sin IP adresse med en venn eller søsken er fint.
➢ Alle spillere som logger på med 4 eller flere kontoer under en enkelt IP-adresse på serveren (gjelder både pålogget og avlogget kontoer på IP-en) vil få et spørsmål og risikerer permanent IP utestengelse. Denne typen forbud vil bli håndtert av admin + fra sak til sak.
 
 
Navn bytte.
➢ Hvis du skal endre navnet ditt, vennligst kontakt et stab medlem før du gjør det. Dette er for å forsikre deg om om noe går tapt, så er det stab medlemmet vitne.
 
 
Hjem
➢ Hvis noen har satt hjem i en annens hus/område uten deres tillatelse, må de fjerne det eller et stab medlem kan fjerne. Om du tror noen har satt et hjem i ditt område og ikke er sikker, ta kontakt med stab medlem slik dem kan sjekke.
➢ Hvis en spiller ikke informerer deg om det er greit med deg å sette et hjem eller ikke, antar du automatisk at de ikke har lov.
➢ Hvis en spiller gir deg tillatelse til å sette et hjem, og deretter opphever denne tillatelsen, må du fjerne det.
➢ Hvis en spiller ikke gir deg tillatelse til å sette et hjem, ikke sett hjemmet.

 

Ekstra regler for Towny
➢ Alle andre gjelder for Towny.
➢ Du har ikke lov til å PvP eller Griefe 3 chunks innenfor en claimet by. (Det vil si at Ingen land grief eller bygging innenfor 100 blokker av en by ikke gjelder for Towny)
➢ Du må vente minst 3+ dager før du kan sparke en inaktiv spiller fra byen din, med eller mindre dem bryter by-regler.
 
Annet
➢ Det er ikke tillatt å bygge usaklige byggverk. Bygg skal ha en mening og gjerne bestå av mer enn en type blokk.
➢ Unødvendig store og kompliserte redstone-maskiner skal ikke stå å gå kontinuerlig. Biler og store klokker er et godt eksempel. 
➢ Vi godtar ingen form av gullfarmer ettersom det ødelegger server økonomien, derfor har gold nuggets for zombie pigmans blitt fjernet. (Gjelder ikke for Towny)
➢ Vi godtar ingen form av fiske farmer.
➢ Det er ikke tillatt å dele eller spør etter fullt navn, tlf nummer, mail, Skype ID, Yahoo ID, Snap, Instagram og lignende i hovedchat, er lov i PM. Bruk nettvett!
 
Sist oppdatert: 12 Oktober 2019, 15:35.

BLI MED I DAG!

Hva venter du på? Vi venter på deg med åpne armer og åpne hjerter!

Ingen whitelist, ingen mods kreves for å bli med! Vi håper å se deg på serveren snart!

IP: MC.BYGGNORGE.NO

Om Oss

Dette er en helnorsk Bygge server startet av Rufsen i 2019. Fokuset her på serveren er å bygge de største prosjektet og oppfylle alle dine bygge drømmer. Vi i staben jobber frivillig på serveren og bruker timer på å sørge for at vi er det beste Norske Minecraft samfunnet i Norge!

© 2019 ByggNorge | Nettside laget av Henario